Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Karl May Napok

Kategória: Heti híreink,

05.21-05.26 Karl May híres megfilmesített regényét ünnepelik.

A Zavratnica-fjord talán Winetounak és Pierre Brice-nak köszönthetően lett népszerű, de az is lehet, hogy a páratlan vidéket akkor is felfedezték volna. Mindenesetre mi meglátogatjuk A "Rab-szigeti vakáció" programunk 5. napján az biztos. Tartsanak velünk!

Vissza a hírekhez

Online utasbiztosítás

2019 Katalógusaink

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).