Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Akciós buszjegy

Kategória: Akció infó,

Az első indulások 06.07 és 06.29 akciós árat kaptak 1 hetes indulásra, így 26.900 Ft/fő helyett 15.000 Ft/fő-ártól utazhat oda-vissza az Isztria/ Kvarner és Dalmácia városokhoz.

Az akció nem csak akkor érvényes ha La Grotta szállást vásárol buszjegyéhez, hanem önmagában is érvényes, csak buszjegy vásárlás esetén. További költségek 1500 Ft/Fő foglalási díj és 1,3% útlemondási biztosítás.

Vissza a hírekhez

Online utasbiztosítás

2019 Katalógusaink

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Az utas által készített opcionális foglalás nem számít véglegesnek. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek.Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).